Diensten

SEO copywriting

Ik heb jarenlange ervaring als SEO copywriter. In het verleden heb ik op freelance basis gewerkt voor diverse bedrijven. Tekstonderwerpen waarin ik ben gespecialiseerd zijn onder andere tuinartikelen, mode en gereedschappen. Door mijn ervaring kan ik snel kwalitatieve teksten leveren die hoog scoren in de zoekmachines. Ik maak hierbij gebruik van diverse keyword research tools. Die stellen me in staat om populaire zoekwoorden te herkennen. Tevens richt ik me op een zo natuurlijk mogelijke samenstelling van de tekst. Dit houdt in dat ik zoek naar geschikte synoniemen voor het gewenste keyword. Door het toevoegen van synoniemen verhoog ik de kwaliteit van de tekst, en zorg ik dat u hoog scoort voor verschillende zoekwoorden.

(Ghost)blogs en gastblogs

Sinds enkele jaren houd ik een reisblog bij. Ik kan mijn ervaring op dit gebied inzetten om blogs op te zetten en blog artikelen te schrijven. Ik kan voor u bedrijf opzoek gaan naar mogelijkheden voor het schrijven van gastblogs. Dit verhoogt de bekendheid van uw bedrijf op internet en zorgt er voor dat u bedrijf vaker gevonden wordt.

WordPress Webdesign

WordPress is een SEO vriendelijk en gebruiksvriendelijk CRM platform. Ik kan het voor u opstellen en vervolgens kunt u het zelf zeer gemakkelijk onderhouden.

Web Consult

Vanwege mijn jarenlange ervaring met het onderhouden van websites en het schrijven van web content kan ik u op verschillende manieren van advies voorzien. Ik kan u onder andere van advies voorzien over social media marketing, SEO, het schrijvenv an web content en het opzetten van WordPress websites.